Menu Luk

LEDIGE STILLINGER

Vi er i udvikling og søger løbende nye, stærke ildsjæle - er det dig?

Vikar

Ansøg her

Miljøterapeut

Ansøg her

Håndværker

Ansøg her

Lærer

Ansøg her

Afdelingsleder

Ansøg her

PRAKTISKE INFORMATIONER TIL DIG SOM ØNSKER - ELLER OVERVEJER, AT SØGE ET JOB HOS
DEN MILJØTERAPEUTISKE ORGANISATION

I Den Miljøterapeutiske Organisation arbejder vi for at hjælpe og støtte børn og unge med psykiske vanskeligheder til at få det bedst mulige ud af deres tilværelse. Vi hjælper dem til at indgå i sunde relationer med andre mennesker, og få størst mulig indflydelse på eget liv. Vores fire kerneværdier er anerkendelse, nærvær, trivsel og udvikling. Disse værdier danner grundlag for hele vores miljøterapeutiske arbejde og menneskesyn. Den Miljøterapeutiske Organisation vokser og derfor er vi altid interesseret i at høre fra dig, hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores organisation.

I den Miljøterapeutiske Organisation er vi ca. 200 ansatte.  Vi ansætter primært professionsuddannede inden for det sundhedsfaglige, socialfaglige eller pædagogiske område som fx sygeplejerske, lærer, ergoterapeut, psykomotorisk terapeut, fysioterapeut, socialrådgiver og pædagog til vores opholdssteder, bosteder og dagbehandlingsskoler.

Du kan læse meget mere om os her på vores hjemmeside og du kan også gå ind og følge os på LinkedIn og se mere om vores arbejde med børnene, de unge og de voksne. Vi har også en Facebook profil hvor du kan se stemningsbilleder fra afdelingerne/skolerne.

  • Vi ansætter løbende nye medarbejdere og er altid interesseret i at modtage ansøgninger fra dygtige og engagerede mennesker. Vi søger oftest medarbejdere til følgende stillinger: miljøterapeuter, lærere og håndværkere. Vi ser helst, at du har en relevant uddannelse, men har du et spændende CV og en god portion erfaring fra tidligere ansættelser inden for vores felt, hører vi også gerne fra dig.
  • Vi tilbyder sociale arrangementer, god løn, faste supervisionsdage, måltidsordning, sundhedsforsikring hos PFA og attraktiv pensionsordning. Du vil få mulighed for at udvikle din faglighed gennem vores interne uddannelsesdage og sparring med dygtige kollegaer.
  • ALLE ansøgninger skal sendes elektronisk på mailadressen job@dmo.dk da det er den eneste måde, hvorpå vi kan imødekomme kravene i gældende datalovgivning. Ansøgninger modtaget på anden vis slettes, idet vi ikke må behandle dem uden at have modtaget samtykke hertil.
  • Vi benytter os også af jobportaler såsom Jobindex og Ofir, så ved du også at vi er at finde der.

Har du som jobansøger spørgsmål eller er du nysgerrig, interesseret i en særlig stilling eller har andre spørgsmål i forhold til en eventuel ansættelse hos os, er du altid velkommen til at ringe til vores rekrutterings- og fastholdelsesmedarbejder, Pernille Ellesøe. Hun træffes på tlf. direkte 61 31 72 54 eller du kan også sende hende en mail på ps@dmo.dk 

Præsentation af vores rekrutterings- og fastholdelsesmedarbejder

Jeg hedder Pernille, og er ansat som rekrutterings- og fastholdelsesmedarbejder med henblik på at løfte det område.

Vi ønsker at give jer en oplevelse af at blive taget godt imod, og være velorienteret om både job og organisation, samt sikre at vi kan fastholde jer gode medarbejdere så længe som muligt. Jeg varetager samtaler, introduktion og opfølgning, hvorved vi sikrer os en rød tråd igennem hele ansættelsesprocessen. Efter ca. 3-4 ugers ansættelse besøger jeg jer på opholdsstedet/bostedet/skolen, og kigger forbi ved fx et medicinkursus eller er generelt opsøgende i andre henseender, ved at spørge ind til hvordan det går med dig. Jeg følger bl.a. op på din daglige trivsel, dit kollegateam, dit vagtrul og din oplevelse af arbejdet med de
unge/afdeling m.m.

Vi glæder os til at høre fra dig og forhåbentlig modtage din ansøgning.