Ledige stillinger

Vi er i udvikling og søger løbende nye, stærke ildsjæle - er det dig?
Ledige stillinger
Vi er i udvikling og søger løbende nye, stærke ildsjæle - er det dig?
Previous slide
Next slide

Vi er interesseret i at høre fra dig, som søger et meningsfuldt job

I Den Miljøterapeutiske Organisation arbejder vi for at hjælpe og støtte børn, unge og voksne med psykiske vanskeligheder til at få det bedst mulige ud af deres tilværelse. Vi hjælper dem til at indgå i sunde relationer med andre mennesker, og få størst mulig indflydelse på eget liv. Vores fire kerneværdier er anerkendelse, nærvær, trivsel og udvikling. Disse værdier danner grundlag for hele vores miljøterapeutiske arbejde og menneskesyn. Den Miljøterapeutiske Organisation vokser, og derfor er vi altid interesseret i at høre fra dig, hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores organisation.

Se her ledige aktive stillinger

Miljøterapeut

Håndværker

Afdelingsleder

Uopfordret

Hvem er vi? Find ud af mere her

I den Miljøterapeutiske Organisation er vi ca. 300 ansatte. Vi ansætter primært professionsuddannede inden for det sundhedsfaglige, socialfaglige eller pædagogiske område som eksempelvis sygeplejerske, lærer, ergoterapeut, psykomotorisk terapeut, fysioterapeut, socialrådgiver og pædagog til vores opholdssteder, bosteder og dagbehandlingsskoler.

Du kan læse meget mere om os her på vores hjemmeside. Du kan derudover også gå ind og følge os på LinkedIn og se mere om vores arbejde med børnene, de unge og voksne. Vi har også en Facebook-profil, hvor du kan se stemningsbilleder fra afdelingerne/skolerne.

  • Vi ansætter løbende nye medarbejdere og er altid interesseret i at modtage ansøgninger fra dygtige og engagerede mennesker

  • Vi søger oftest medarbejdere til følgende stillinger: Miljøterapeuter, lærere og håndværkere

  • Vi ser helst, at du har en relevant uddannelse, men har du et spændende CV og en god portion erfaring fra tidligere ansættelser i feltet, hører vi også gerne fra dig

  • Vi tilbyder sociale arrangementer, god løn, faste supervisionsdage, måltidsordning, sundhedsforsikring og attraktiv pensionsordning. Du vil derudover få mulighed for at udvikle din faglighed gennem vores interne uddannelsesdage og sparring med dygtige kollegaer

  • ALLE ansøgninger skal sendes elektronisk på mailadressen job@dmo.dk, da det er den eneste måde, hvorpå vi kan imødekomme kravene i gældende datalovgivning. Ansøgninger modtaget på anden vis slettes, idet vi ikke må behandle dem uden at have modtaget samtykke hertil

Se vores værdisæt

Præsentation af vores rekrutteringsansvarlige

Har du som jobansøger spørgsmål eller er du nysgerrig, interesseret i en særlig stilling eller har andre spørgsmål i forhold til en eventuel ansættelse hos os, er du altid velkommen til at ringe til vores afdelingsleder, Kristina Arlet, som er ansvarlig for rekruttering og onboarding af nye medarbejdere.
Kristina kan træffes på tlf. 61 31 72 54 eller på kar@dmo.dk.

I Den Miljøterapeutiske Organisation har vi et HR-team, der står for rekruttering- og onboarding af nye medarbejdere. Vi har aktivt valgt at være skarpe på kvalificering i forbindelse med rekruttering og onboarding af nye medarbejdere – dette med henblik på at sikre høj faglig kvalitet til gavn for vores børn, unge og voksne. Samtidig ønsker vi at sikre, at vores nye medarbejdere ved, at deres funktion er vigtig, og at vi sammen løser en særlig opgave – at vi sammen skaber trivsel og udvikling for mennesker. I Den Miljøterapeutiske Organisation ønsker vi at give nye medarbejdere en oplevelse af at blive taget godt imod og være velorienteret om både job og organisation. Vi har derudover en ambition om at fastholde nye, gode medarbejdere gennem vores fællesskab for kerneopgaven, uddannelsesdage, udvikling og et godt kollegaskab.

Vi møder nye medarbejdere 1. gang til den indkaldte jobsamtale og står for undervisningen af den planlagte introduktionsdag, som er tilrettelagt for alle nye medarbejdere og et opfølgningsbesøg ude i den enkelte afdeling. Efter ca. 4-6 ugers ansættelse besøger vi den enkelte nye medarbejder på opholdsstedet, bostedet eller skolen, hvor den enkelte er tilknyttet. Vi følger blandt andet op på den daglige trivsel, kollegateam, vagtrul og oplevelse af arbejdet generelt. Vi ønsker på denne måde at have en struktureret og systematisk tilgang til ansættelsesprocessen, hvorved vi sikrer en rød tråd gennem hele processen. Vi er derudover kontinuerligt opmærksomme på at give medarbejdere de bedste betingelser for at få et godt og langt arbejdsliv i Den Miljøterapeutiske Organisation.

Vi glæder os til at høre fra dig og forhåbentlig modtage din ansøgning.

Vi ser frem til at høre fra dig

HR

Nyheder fra LinkedIn