Menu Luk

Jobansøger

Ledige stillinger

Vikarer

 

Lærer

PRAKTISKE INFORMATIONER TIL DIG SOM ØNSKER - ELLER OVERVEJER, AT SØGE ET JOB HOS DEN MILJØTERAPEUTISKE ORGANISATION

”Sammen skaber vi trivsel og udvikling”.

I Den Miljøterapeutiske Organisation arbejder vi for at hjælpe og støtte børn og unge med psykiske vanskeligheder til at få det bedst mulige ud af deres tilværelse. Vi hjælper dem til at indgå i sunde relationer med andre mennesker, og få størst mulig indflydelse på eget liv. Vores fire kerneværdier er anerkendelse, nærvær, trivsel og udvikling. Disse værdier danner grundlag for hele vores miljøterapeutiske arbejde og menneskesyn. Den Miljøterapeutiske Organisation vokser og derfor er vi altid interesseret i at høre fra dig, hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores organisation.

  • Vi ansætter løbende nye medarbejdere og er altid interesseret i at modtage ansøgninger fra dygtige og engagerede mennesker. Vi søger oftest medarbejdere til følgende stillinger: miljøterapeuter, lærere og håndværkere. Vi ser helst, at du har en relevant uddannelse, men har du et spændende CV og en god portion erfaring fra tidligere ansættelser inden for vores felt, hører vi også gerne fra dig.
  • Vi tilbyder sociale arrangementer, god løn, faste supervisionsdage, måltidsordning, sundhedsforsikring hos PFA og attraktiv pensionsordning.  Du vil få mulighed for at udvikle din faglighed gennem vores interne uddannelsesdage og sparring med dygtige kollegaer.
  • ALLE ansøgninger skal sendes elektronisk på mailadressen job@dmo.dk da det er den eneste måde, hvorpå vi kan imødekomme kravene i gældende datalovgivning. Ansøgninger modtaget på anden vis slettes, idet vi ikke må behandle dem uden at have modtaget samtykke hertil.
  • Vi opslår også vores ledige stillinger på LinkedIn, så er du interesseret i at vide, når vi søger nye medarbejdere, er det oplagt at følge os på Den Miljøterapeutiske Organisation, på LinkedIn. Vi benytter os også af jobportaler såsom Jobindex og Ofir.

Har du som jobansøger spørgsmål eller er du nysgerrig, interesseret i en særlig stilling eller har andre spørgsmål i forhold til en eventuel ansættelse hos os, er du altid velkommen til at ringe til vores rekrutterings- og fastholdelsesmedarbejder, Pernille Ellesøe på tlf. direkte 61 31 72 54 eller sende en mail på ps@dmo.dk 

Pernille er ansat som rekrutterings- og fastholdelsesmedarbejder med henblik på, selvsagt at løfte det område. Vi ønsker at forbedre medarbejdernes oplevelse af at blive taget godt imod, være velorienteret samt sikre, at vi kan fastholde jer gode medarbejdere så længe, som det er muligt. Ansøgere, samtaler, introduktion og opfølgning varetages af Pernille, hvorved vi sikrer os en rød tråd igennem hele ansættelses-processen. Efter ca. 3-4 ugers ansættelses besøger Pernille medarbejderen ude på opholdsstedet/bostedet/skolen, kigger forbi ved et medicin-kursus eller er generelt opsøgende i andre henseender, ved at spørge indtil hvordan det går. Der følges fx op på den daglige trivsel, kollega team, vagtrul, unge/afdeling m.m. 

Vi glæder os til at høre fra dig og evt. modtage din ansøgning.