Menu Luk

Om os

Vores beslutning om at skabe en organisation for miljøterapeutisk arbejde udspringer af vores fælles menneskesyn, værdier og syn på, hvordan man kan skabe en god tilværelse og udvikling for børn, unge og voksne, der har psykiske vanskeligheder at arbejde med. Du kan læse mere om vore værdigrundlag her.

På trods af, at det er en større organisation, er hvert opholdssted, botilbud og dagbehandlingsskole kendetegnet ved at leve op til vores ønske om anerkendelse, nærhed, trivsel og udvikling for børn, unge og voksne – og alle andre omkring os. Det er dét, og ikke organisationen størrelse, som vi gerne vil måles på.

Sammen med vores gode medarbejdere ønsker vi at drive en organisation, der har overskud og ressourcer til at arbejde med vores tilbud og metoder. Vi ønsker at skabe de bedste rammer omkring børn, unge og voksne, såvel som medarbejdere. Vi bestræber os på, at alle deltager i relevante faglige, og fagligt udviklende, sammenhænge.

Den Miljøterapeutiske Organisation rummer flere opholdssteder, botilbud og dagbehandlingstilbud. Skolerne arbejder tæt sammen med alle opholdsstederne, andre opholdssteder, plejefamilier og familier til børn og unge som bor hjemme, men som har brug for den særlige behandlings- og undervisningsramme, som netop vores dagbehandlingstilbud kan tilbyde.

Du kan herunder få et overblik over vores opholdssteder, botilbud og dagbehandlingstilbud, som alle er placeret på Sjælland.