Om Os

Vores beslutning om at skabe en organisation for miljøterapeutisk arbejde udspringer af vores fælles menneskesyn, værdier og syn på, hvordan man kan skabe en god tilværelse og udvikling for unge, der har psykiske vanskeligheder at arbejde med. Du kan læse mere om vore værdigrundlag her

På trods af, at det er en større organisation, er hvert opholdssted kendetegnet ved at leve op til vores ønske om anerkendelse, nærhed, trivsel og udvikling for de unge og alle andre omkring os. Det er dét, og ikke organisationen størrelse, som vi gerne vil måles på.

Sammen med vores gode medarbejdere ønsker vi at drive en organisation, der har overskud og ressourcer til at arbejde med vores tilbud og metoder. Vi ønsker at skabe de bedste rammer omkring unge, såvel som medarbejdere. Vi bestræber os på, at alle deltager i relevante faglige, og fagligt udviklende, sammenhænge.

Den Miljøterapeutiske Organisation rummer seks opholdssteder, botilbud, aflastningstilbud og dagbehandlingstilbuddet Hjembækskolen. Skolen arbejder tæt sammen med alle opholdsstederne, andre opholdssteder, plejefamilier og familier til unge, som bor hjemme men har brug for den særlige behandlings- og undervisningsramme, som netop Hjembækskolen kan tilbyde.