Jobansøger

PRAKTISKE INFORMATIONER TIL DIG SOM ØNSKER ELLER OVERVEJER AT SØGE ET JOB I DEN MILJØTERAPEUTISKE ORGANISATION

”Sammen skaber vi trivsel og udvikling”

I Den Miljøterapeutiske Organisation arbejder vi for at hjælpe og støtte børn og unge med psykiske vanskeligheder til at få det bedst mulige ud af deres tilværelse. Vi hjælper dem til at indgå i sunde relationer med andre mennesker, og få størst mulig indflydelse på eget liv. Vores fire kerneværdier er anerkendelse, nærvær, trivsel og udvikling. Disse værdier danner grundlag for hele vores miljøterapeutiske arbejde og menneskesyn. Den Miljøterapeutiske Organisation vokser og derfor er vi altid interesseret i at høre fra dig, hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores organisation.

  • Vi ansætter løbende nye medarbejdere og er altid interesseret i at modtage ansøgninger fra dygtige og engagerede mennesker. Vi søger oftest medarbejdere til følgende stillinger: miljøterapeuter, lærere og håndværkere. Vi ser helst, at du har en relevant uddannelse, men har du et spændende CV og en masse erfaring fra tidligere ansættelser inden for vores felt, hører vi gerne fra dig.
  • Vi tilbyder god løn, faste supervisionsdage, måltidsordning, sundhedsforsikring hos PFA og attraktiv pensionsordning.  Du vil få mulighed for at udvikle din faglighed gennem vores interne uddannelsesdage og sparring med dygtige kollegaer.
  • ALLE ansøgninger skal sendes elektronisk på mailadressen job@dmo.dk. Det er den eneste måde, hvorpå vi kan imødekomme kravene i gældende datalovgivning. Ansøgninger modtaget på anden vis slettes, idet vi ikke må behandle dem uden at have modtaget samtykke hertil.
  • Vi opslår oftest vores ledige stillinger på Facebook eller LinkedIn, så er du interesseret i at vide, når vi søger nye medarbejdere, er det oplagt at følge os på Facebook. Vi benytter os også af jobportaler såsom Jobindex og Ofir.
  • Har du som jobansøger spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70232929.
  • Vi glæder os til at modtage din ansøgning.