Aflastningstilbud

Gode og nærværende oplevelser i trygge rammer

Nogle gange kan det være sundt for alle parter med et afbræk fra hverdagens fastgroede handlemønstre og gensidigt negative forventninger.
Derfor tilbyder vi en aflastning, hvor børn og unge i aldersgruppen fra 10 til 18 år kommer på besøg hos os i en på forhånd tidsbegrænset periode. Barnet eller den unge bor hjemme, men kommer på besøg hos os en fast dag om ugen eller fx hver anden weekend – alt afhængigt af behovet.

Socialt samvær om sport

Hos os får de unge mulighed for at deltage i en række spændende aktiviteter. Det foregår som regel sammen med andre unge, og der er altid miljøterapeuter med. Vi har tit sportsaktiviteter på programmet, det kan fx være styrketræning eller andre former for sport.

Nærværende voksne der lytter

Aflastningen handler om at give børn og unge en god oplevelse i trygge rammer sammen med andre børn og unge og nærværende voksne, der kan guide og vejlede i bred pædagogisk forstand.

Aflastning hos os giver rum til at være sig selv

Vi møder de unge med omsorg, åbenhed og respekt. Det betyder, at det unge menneske får mulighed for at udfolde sig i fordomsfrie omgivelser. Tilgangen er anerkendende ud fra en forståelse om, at livet kan være svært, samtidig med at der ydes støtte til håndtering af de udfordringer den enkelte ung eller barn har.
Vores pædagogiske medarbejdere har forskellige sociale eller sundhedsfaglige og pædagigiske baggrunde. Men fælles for dem er, at de er rummelige og har overskud og ressourcer til at tage hånd om unge med forskellige vanskeligheder.

Vil du høre mere om vores aflastning? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os enten via telefon på 7023 2929 eller på mail dmo@dmo.dk.