Aflastningsplads

Har du brug for en aflastningsplads? Aflastning kan være godt for alle parter, da det dels kan give et afbræk fra den normale hverdag samt give mulighed for hjælp til de vanskeligheder barnet eller den unge måtte have.

Vi tilbyder aflastningspladser for børn og unge mellem 10-18 år. Vi tilbyder både aflastning faste hverdage og i weekender. Vi finder sammen den løsning, der passer bedst til Jeres behov. 

En aflastningsplads i trygge rammer

Det skal være trygt at være på aflastning ved os, og derfor møder vi også børn og unge med åbenhed, omsorg og respekt. Vi er klar til at være behjælpelige med at løse og tale om de problemer og vanskeligheder, som de unge har i livet. Vores pædagogiske medarbejdere har forskellige sociale, sundhedsfaglige og pædagogiske baggrunde. Fælles for dem alle er, at de er rummelige og har overskuddet til at tage hånd om de unge.

Vi afholder også en række spændende aktiviteter som eksempelvis sport. Det kan være fodbold, styrketræning eller en udflugt. Her får de unge mulighed for at være sammen, ligesom medarbejderne også deltager i de forskellige aktiviteter, som vi afholder.

Vil du vide mere om en aflastningsplads ved os?

Vil du gerne høre mere om en aflastningsplads hos os? Så er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan lettest træffes på telefon 7023 2929 eller på mail dmo@dmo.dk.