Holmegården

Holmegården er opholdssted for 6 + 6 unge i hjemlige omgivelser

Holmegården er en firlænget gård fra 18-tallet hvor Den Miljøterapeutiske Organisation har ombygget og totalistandsat hovedhuset i 2017, således at det er indrettet til opholdssted for 6 unge. Vi arbejder lige nu på højtryk for at omdanne en af de store længer til opholdssted og forventer at være færdige med det i april 2018.

Der er samlet set omkring 700 m2 beboelse på Holmegården, som ligger i landsbyen Svinninge.

Hovedhuset er på ca. 300 m2 og rummer 6 værelser, fælles køkken, 3 badeværelser, stor opholdsstue, multirum, kontor og soverum til personalet. Længen er på ca. 400 m2 og kommer til at være indrettet således at der i stueplan er 6 værelser, fælles køkken, 3 badeværelser, stor opholdsstue, kontor og soverum til personalet. På førstesalen er der et stort multirum, to toiletter, kontorfaciliteter og et meget stort møderum, som begge bo enheder skal deles om. På Holmegården er der endvidere nogle fantastiske udenoms arealer.

Holmegården størrelse giver mulighed for at lave en masse fællesaktiviter både inde og ude. Der er mulighed for fodbold og kongespil, men også mulighed for at trække sig til en stille krog i haven under de store træer, hvis behovet er der. Den smukke natur der er omkring Holmegården bruges flittigt at de unge og miljøterapeuterne på Holmegården.

Svinninge har en masse fritidstilbud som fodbold, håndbold, badminton, heste, og lignende, som de unge på Holmegården også har mulighed for at gøre brug af.